Instax mini 11

de opvolger van Mini 9. Hij maakt nog betere foto’s ondanks zijn compactere design. De automatische scèneherkenning zorgt ervoor dat de foto’s helderer en contrastrijker uit de camera komen dan ooit te voren. De nieuwe variant is, naast de kleur op de foto nog verkrijgbaar in 4 andere trendy kleuren:  Sky Blue, Blush Pink, Charcoal Gray en Ice White. Dit model is door de nieuwe automatische omgevingsherkenning perfect voor op feestjes waar het wat donkerder is, festivals of een dagje weg. Je neemt nu ook selfies met deze camera dankzij de selfie spiegel aan de voorzijde van de camera. De camera komt met een extra opzetstuk voor de ontspannersknop.

Verkrijgbaar met bijpassende cameratasjes en albums.

Nu voor €79,-

Instax mini Liplay

Een compacte digitale instant camera. De nieuwe mini LiPlay neemt geluid op en kan elke foto zo vaak printen als je wilt. Ook de foto’s die op je telefoon staan! De LiPlay is niet alleen een camera, maar ook een printer. Met de app print je de foto’s van je telefoon uit op instax film. Je favoriete herinneringen, gewoon makkelijk op te bergen in een portefeuille of achter je transparant gsmhoesje.

Instax SQ6

Voor een stijlvolle touch. Een Instax met strak design, een vierkant printformaat, automatische belichting en extra lensjes. De instax SQ6 met bijhorend draagtasje, gemakkelijk en modieus.

De mooie sfeerbeelden van een citytrip of avondje weg zo binnen handbereik.

Instax Share SP-2

De perfecte mogelijkheid om de genomen foto’s van je smartphone te printen tot een polaroid. Voeg een filter toe of crop de fotto uit in de speaciale app. Perfect voor een dagboek of fotoboek bij te houden.

Verkrijgbaar in het goud en het silver!

Instax SQ10

Een digitale camera en instant camera in 1. De Square SQ10 werkt met vierkant fotoformaat, waarmee je foto’s direct kan afdrukken. De SQ10 pakt uit met de nieuwste mogelijkheden, zoals een bewegingsfunctie waarmee je bewegende onderwerpen op het juiste moment kunt afdrukken en heel wat andere nieuwe functies die extra wauw-effect aan je foto’s geven. Dankzij het stijlvolle en gemakkelijk hanteerbare design kun je deze camera overal mee naartoe nemen, zodat je nooit meer een bijzonder moment mist.

Instax Mini Link

Connect jouw smartphone via Bluetooth met de Link app en ontdek alle toffe features. Voeg effecten en filters toe, maak hilarische collages & ga los met de Party-modus. Ook hoef je nooit meer te vechten om een foto. Draai de mini Link op z’n kop en press REPRINT.

Met innovatieve motion control, ledverlichting, de afdrukmodus voor video en talloze andere creatieve functies krijg je nooit genoeg van deze handige smartphoneprinter.

Instax Share SP-3 SQ

De foto’s van je smartphone makkelijk uit te printen op vierkant instaxformaat. Verbind deze instax via de wifi met je mobiele apparaat. Dankzij de Fujifilm Share app print je de foto’s die op je toestel staan. Hij biedt ook de mogelijkheid rechtstreeks foto’s te printen vanaf social media-accounts.

Instax Mini 90

Ookwel bekend als de Instax Retro. Met zijn diepe kleuren brengt hij je zo terug naar de jaren van toen. Dankzij de functie kan je met één druk op de knop dubbele belichtingen maken of de sluiter lang opzetten in de B-modus. De krachtige ingebouwde flitser die het licht nu aan de afstand en de helderheid aanpast is nu ook een hele verbetering voor je foto. Er is ook een aparte Party modus waarbij de achtergrond beter zichtbaar is. Zo kan je “the day after” nog nagenieten van dat geweldig feestje