Canvas

Altijd al gedroomd van uw foto op een doek? Dan is hier uw kans om uw eigen foto op doek te plaatsen en zo uw eigen kunstwerk te creëren. Wij printen uw gekozen foto op canvas en spannen het canvas met de hand op. Een persoonlijke touch in uw interieur!

Wij laten u de keuze tussen tussen een klassieke canvas en een museum canvas.

  • Klassieke canvas. Deze soort canvas heeft een subtiel frame met een dikte van 2cm. Dit formaat geeft ook de mogelijkheid tot combineren met een luxe baklijst.
  • Museum canvas. Deze canvas komt dankzij een dikte van 4 cm twee keer zo ver van de muur af en creëert daardoor en drie dimensionaal effect.

Een leuke extra voor uw canvas is de luxe baklijst. Dit geeft extra karakter aan uw canvas en zorgt voor een sfeervolle look.
De baklijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en natuurhout en wij bieden onze baklijsten aan in alle mogelijke canvasformaten.

Prijzen

Foto op dibond

Voor het behouden van de optimale kwaliteit van de foto wordt deze eerst geprint op professioneel fotopapier. De print wordt verlijmd met de dibond, voor een echte galerijlook.

Dibond is een plaat opgemaakt uit 2 aluminiumlagen met daartussen 1 laag zwarte pvc.  Wat dit product zo uniek maakt is zijn sterkte ondanks de geringe dikte, daardoor kunnen wij grote formaten leveren. Verder is het materiaal duurzaam en vormvast.

Achteraan maken wij een speciale ophanging vast aan de dibond, volledig naar uw wens. Een keuze uit een ophangplaatje of een aluminium profiel  waardoor hij visueel 1cm van de muur zweeft.

In onze winkel kan u de verschillende soorten fotopapier vergelijken en zo een ongezien resultaat bekomen.

Prijzen