Conceptstore

Ontdek ons groot assortiment decoratieve kaders van UMBRA, HAMILTON, MASCAGNI, HENZO, WALTHER, RODEGROS, …

In de winkel kan je terecht voor allerlei gadgets zoals magneten, wereldkaarten, notitieboekjes, kalenders, reisgadgets, …. van de merken: TRENDFORM, ALIVE, LEGAMI, MISSWOOD, ….

Wij verzorgen ook de inkadering op maat van uw schilderijen of kunstwerken, foto’s posters, t-shirts, medailles, … Ook de ophangrails hebben wij in ons assortiment, hiervoor verdelen wij het merk STAS.

Ook het exclusieve merk YLVA SKARP, een Zweedse calligrafie artieste, kan je bij ons komen bewonderen, art prints , wenskaarten en pakjeskaarten zijn ook eveneens verkrijgbaar.

Wilt u een fotoalbum om uw foto’s in te kleven of in te schuiven? Of een gastenboek, handgeschepte albums? Kom dan langs en kies uit verschillende kleuren, maten en groottes. De verschillende merken van albums zijn: HENZO, WALTHER, TIPIC, …

Een wenskaartje voor een gelegenheid? Geen enkel probleem, u hebt de keuze uit wenskaartjes die we zelf ontwerpen of wenskaartjes van de hippe merken PAPETTE, CREATIVE LAB AMSTERDAM en LEGAMI.

Wij verdelen ook batterijen, deze zijn van ENERGIZER en GP.

Waarvoor kan je nog bij ons terecht? Sleutelhangers met foto, leuke leesbrilletjes om de foto’s goed te kunnen bewonderen, fotohoekjes , klevertjes, lijmroller om foto’s te kleven, uiteraard filmrolletjes en wegwerpcamera’s, geheugenkaartjes, kaartlezers, usb-sticks, glitterballen, kubussen, ….

Zocht je toch nog iets anders, laat het ons weten en wij zoeken het voor jou!