Foto van foto

De tijd van toen, wat waren de fotografen toch creatievelingen, eerst de opstelling, dan de pose, daarna de belichting meten, uiteindelijk de foto nemen, daarna nog krasjes plaatsen of bijtekenen waar nodig, eventueel afwerken met gekartelde randjes …

Mooie herinneringen, het zijn net die herinneringen die wij voor u terug nieuw leven inblazen, de grootouders, de overgrootouders, de geboorte of doop, communie, trouw, het zijn net die gebeurtenissen die we koesteren en willen delen met vrienden.

Nog mooier is het vieren van een verjaardag, jubileum of pensioen, hiervoor wordt ook heel veel gebruik gemaakt van een oude foto op de uitnodiging of menu, of wil je een origineel geschenk geven voor een pensioen, dan kunnen wij een collage maken met oude en nieuwe digitale foto’s.

Wat doen we met uw foto? Heel belangrijk is dat de foto bij ons in de winkel blijft, wij scannen de foto in op het gewenste formaat (wij kunnen de foto vergroten of verkleinen) en indien gewenst ontstoffen we de foto en retoucheren we krasjes weg, daarna printen wij hem op kwalitatief fotopapier.